Oh Land: Første danske act i Beavis & Butt-Head nogensinde

Som Butt-Head bemærker da han ser Stakka Bo, som Beavis tror er Ace of Base: “With all the crap in America why do why we have to listen to European crap as well?” Måske derfor, har der ikke været så mange europæere, og slet ikke danskere, i Beavis & Butt-Head. Jojo, selvfølgelig har Lars “Sit your ass down and play the drums like you’re supposed to” Ulrich været med og Beavis får også stådreng af Helena Christensen i Chris Isaac’s “Wicked Game” video, men alligevel.

Og så da jeg sad og så “The Rat Spill”, det måske bedste afsnit fra den skuffende nye sæson, dukker Nanna Øland pludselig op på skærmen i “Take On” Desværre ligger den ikke på YouTube, så her er et noller rip fra Perez Hilton’s blog. Kommentarerne fejler bestemt ikke noget:

“This is one of those art school chicks that you could probably score with, if you tell them their ideas are really good..”
“These are all really good ideas, but I think it would be empowering if you took off your clothes…”
“And if you want I can help you get citizenship…”

Nå fuck det, lad os hellere se da rockede ud til alle de her fede Beasties Boys videoer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *