Don Martin fra Gatas Parlament sætter stadig sin hat som han vil

Med det faldende antal af hiphop-ildsjæle der faktisk får noget fra hånden herhjemme er det oplagt at kigge til Norge, hvor alt som bekendt er bedre, og selvom rapperne også flopper og går pop ligesom Shabba-Doo fra Breakin’ og Breakin’ 2 – Electric Boogaloo deroppe, kan man altid regne med manden med hatten, Don Martin.

Som del af Gatas Parlament, radiovært på Good Shit der efterhånden har nået op på næsten 800 udsendelser, aktivist, blogger og all around hurra-hiphopper fyrer han ustandseligt op. Således også i denne nye video med navnet “Verdisett (Enkle Tips & Huskeregler)”. Nummeret er produceret af Tommy Tee, der i langt over 15 år har leveret 3 timers hiphop til Norge på deres P3 hver fredag, jealous much? “Verdisett” er i øvrigt taget fra gratisalbummet “Mann for min hatt” der kan downloades gratis her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *