Rap Slam indtog København, og jeg vandt… bedste t-shirt


“Fed battle mellem 2 monstre, dårligt klip & mix, men damn, en awesome trøje @peterpta har på i dommerkommentarerne… “

Således skrev Ditfuck aka Michael Jøden om battlen mellem Pede Gøbb og Humme, der markerede den første 1st contendership match i battleligaens historie. Men udover at vinde bedste t-shirt var Jeg så heldig at at dømme konkurrencen ligesom i Århus til Rap Slam 2, hvor jeg beskrev samtlige battles efterfølgende (tjek Ken1crack vs humme, Yogi vs Loke Deph, Daniel & Rk Low vs Patrick Linky & KT og Johnni G vs Kalle Pimp).

Denne gang fik vi dog lidt mere betæningstid til kommentarerne, så jeg synes ikke der er nogen grund til at tærske langhalm på det, jeg kan blot konstatere YouTube kommentarerne varierer fra “Meget uenig med dommerne” til “PTA said it” . Her er resten af aftenens battles og husk at der er Rap Slam igen på Roskilde Festival.

Aeon vs Fabeldyret

hvori Aeon dræber med “Vi’ Jesper, du’ Klein, jeg’ Dahl og Wildmand”

Daniel & Low vs. Callas & Elbanovic

Hvori jeg brækker det ned roder mig ud i en alenlang dommerkommentar. Undskyld.

Spirited Sage vs. Peacefull James

Hvori Spirited Sage både laver et L-bogstavrim-scheme ligesom Kool Moe Dee gjorde mod LL Cool J på “Let’s go” og “Death Blow” og et limerick, der kunne få enhver skabsirer til at flæbe.

Rasmus Modsat vs Rux

Hvori Rux laver et lille choke, men kort efter beviser hvorfor man bør lukke røven og vente på rapperen kommer til hægterne igen, det kunne jo være han sagde noget fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *