Read a book: Jokkeren, bloggeren – forrest i konvojen

Skulle det være gået folks næse forbi, har den navnkundige Joker Mumle fra Madness 4 Real aka Jesper Dahl udgivet sine tekster fra Champagnegaloppen tilsat lidt krølfedt i en bog med titlen “Det er bare ord”. Og jojo, den kontroversielle “Sniffing Cocaine powder and fucking super models” er med blandt teksterne.

Jeg anmeldte bogen i sidste uge på Rapspot og er, som man kan læse, svært glad for den. Er du ikke helt oppe på hvilken genre den befinder sig i, synes jeg du bør opleve ham spille ordtennis i “Digt, sæt og match” ovenfor eller tjekke forfatterinderne Suzanne Brøgger og Josephine Klougart læse op efter hoppet…

Jesper Dahl vs. Suzanne Brøgger – Giv Slip

Jesper Dahl vs. Josefine Klougart – cut up af “Mangler min muse”

En tanke om “Read a book: Jokkeren, bloggeren – forrest i konvojen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *