Alting er bedre i Norge: Equicez er tilbage

Der gik lidt af et sus gennem hiphop-Norge for nylig da El Axel aka Fuck Em One og Cast fra Equicez meldte deres genkomst. Sammen har de stået for et af de mest hardcore album Skandinavien har set med “State of Emergency”. Også herhjemme har vi været så heldige at stifte bekendtskab med dem. I en periode var Axel medlem af det østjyske crew Frez Force, der også talte C Style, Sade One, Bee Low og FMD. Han spillede blandt andet med dem til det første Aarhus Took It. Equicez varmede i øvrigt op for Brand Nubian i Vega og spillede til Nordic By Nature på Roskilde, hvor jeg interviewede Cast. Desuden var jeg så heldig at battle FEM One og tabe til ham til finalen i den norske freestyle konkurrence Straight Spittin’ i 2001. It’s been a long time.

Nå, nu er de temmelig overraskende og ud af intet tilbage med et “Hardcore Encore” der lugter dejlig meget af gamle dage og kompromisløs MC’ing. Der skulle også være album på vej. Nyd nummeret ovenfor, og se en minidokumentar her…

Følg Equicez på Twitter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *