Power-shopping til hiphop-loppemarked

Så var det i sidste weekend at nogle af Københavns DJ-legender solgte ud fra deres skatkamre. DJ Typhoon, DJ Phase 5 og DJ Power fyldte Mesteren & Lærlingen med sindsyg memorabilia som den originale papstanderreklame for Solid Production’s “Takin Over”-opsamling, et Dilated Peoples skateboard og ikke mindst en gudesmuk Gang Starr snapback som salig GURU havde foråret til DJ Typhoon. Den købte jeg naturligvis. Se den efter hoppet.

Nå, der var ikke bare kræmmermarked i bedste hestepranger-stil, der var også musik ved DJ Noize, der scratchede . Han fik følgeskab af unge DJ Kaj, som nogen vil kende som Voxen Simons førstefødte. Se dem cutte den op på en varm sommerdag og drøm dig tilbage til dengang, der stadigvæk var en slags som i København…

En tanke om “Power-shopping til hiphop-loppemarked”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *