BBOY BBQ 2012 – Sydhavnen sydede

Man kunne næppe have bedt om bedre vejr en der var i lørdags. Og mens du sad indenfor og svedte tran, tog næsten 2000 mennesker til BBOY BBQ i Sydhavnen. Det er JuseOne aka Brandon Lewis der har bragt det internationale hiphop event, hvor de 4 elementer hyldes og danner rammen om en folkefest, til Danmark og det blev hammersucces.

Mathias Theisen har skudt vildt mange vildt flotte billeder fra dagen – endda også nogen, hvor jeg er på. Blandt andet det ovenstående, hvor jeg står og drikker juicebrik sammen med dommerpanalet fra MC-battle konkurrencen. Den vandt Spasmager i en intens finalebattle med ingen ringere end MagerMayn, der med humor langt over stregen delte publikum og blev manden Sydhavnen elskede at hadede. Som en sagde bagefter: “den her battle vil man tale om i mange år”. Nå, alle billederne kan ses på mathiastheisenphoto.wordpress.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *