Fredagsbio: Busta Rhymes dokumentar

Busta Rhymes er ubetinget en af mine hiphop-helte. Samtidig står han for mig, som et af de ærgerligste interviewofre jeg nogensinde har fanget. I forbindelse med en af hans koncerter i Danmark skulle jeg oprindeligt interviewe ham før koncerten, så efter koncerten og til sidst blev det udskudt til næste eftermiddag på hotellet. Da det gik i gang blev jeg temmelig forundret over hvor meget han lugtede af alkohol. Hans sved nærmest ren Couversier ud af huden. Samtidig havde jeg bundet det op på, at brække forkortelsen af hans albumtitel “B.L.E.S.S.E.D” ned, hvilket han ikke rigtig gad – og efterfølgende ændrede han også titlen til “Back On My Bullshit”. Færdig arbejde.

Du kan læse interviewet her, men du skal meget hellere se denne korte dokumentar om Busta Rhymes’ karriere lavet i forbindelse med genforeningen af Leaders of the new School.

2 tanker om “Fredagsbio: Busta Rhymes dokumentar”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *