Så så man lige mig, manner: PTA spytter en støtter til BBoy BBQ

Et af de arrangementer jeg glæder mig mest til i år er BBoy BBQ den 11. august i Sydhavnen, hvor de 4 elementer, rapping, graf’ing, dj’ing og b-boy’ing smelter sammen i skøn forening, og det 5. element – grilling – får det hele til at gå op i en højere enhed. Det er min ven JuseOne, der arrangerer og i anledningen af jeg dømmer freestyle battlen igen i år, var jeg en tur forbi hans atelier Gotham Gallery for at tale om arrangementet. Den langhårede version, hvor jeg dropper tung science om hiphoppens betydning kommer senere, men jeg fik også lov til at spytte et vers, og det blev optaget og postet med følgende lovprisning:

“In Denmark’s hip hop scene, Peter Trier Aagaard, otherwise known as PTA is a highly respected commentator, author, battle judge, and general expert in both Danish and international hip hop… and he’s also a dope emcee. Check PTA dropping a bombshell verse on the fly down at Gotham Gallery!”

Så er man jo nærmest lige ved at begynde at græde. Husk at melde jer til eventet på Facebook og se også de andre promovideoer med KrisWonTwo, Nappion, Black El og XOB aka Exampler og Barbara Moleko nedenfor…

BBoy BBQ TV 2012, Ep. 1: Kriswontwo, Blacc El & Nappion (Updated) from Juse FUA on Vimeo.

BBoyBBQ TV 2012, Ep. 2: XOB Teaser from Juse FUA on Vimeo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *