#8 PTA Meeting: Ras Kass i Fat Beats New York

Som nævnt var jeg til Rock The Bells i 2010. Det var for vildt. Der mødte jeg ikke nogen. Eller jeg mødte Dres fra Black Sheep, men ham havde jeg mødt i forvejen. Til gengæld holdt Fat Beats store-lukkeuge og artister strømmede til fra nær og fjern. Blandt andet var Ras Kass i byen for at promovere sin nye cd “ADIDAS – All Day I Dream About Spittin”. På det tidspunkt skrev jeg stadig for DUBCNN Magazine, og det var en rigtig fin nøgle til at få ‘kanerne i tale. Så selvom halvdelen af New Yorks bloggosfære ville have Ras til at sige noget, tog han lige 5 minutter til at snakke med unge PTA.

Jeg har klippet nogle highlights derfra sammen, krydret med hans fremførelse af den DJ Premier-producerede “Goldyn Child” samt en udgave af den samme a capella som han har med i Art of Rap. Den starter med en eller anden sindssygt sexistisk linje som Ras får temmelig vanskeligt ved at spytte, da han får øje på den kvindelige rapper Eternia. Fun for the whole family. Se videoen nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *