Rap Slam Battles kroner første danmarksmester i rap slam på lørdag

Så er det på lørdag i Pumpehuset at man kan opleve når den første danmarksmester i rap slam krones. Her tørner Pede Gøbb fra Echo Out nemlig sammen med Eco fra Strugglaz og således er der lagt op til en smuk kamp mellem to af de større gruperinger i københavnsk undergrundshiphop. Som sædvanlig har jeg været så heldig at trække dommertjansen og denne gang bliver det sammen med Strøm, Ham Den Lange, Pede B og Jøden, så det er jo noget af et tæskehold i sig selv.

Du kan læse mere om eventet og købe billetter osv. på Rap Slams Facebook, men du bør ikke snyde dig selv for de to interviews en af Danmarks ypperste battlerap-kendere, nemlig Morten fra Barebattles, har lavet med de to cocky kamphaner. Se dem her.

Interview med Eco


Interview med Pede Gøbb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *