Lyt til backpack-guderne Stretch Armstrong & Bobbitos genforeningsshow

I 1993 var jeg en pagehåret konfirmand, der modtog guds velsignelse iført Chicago Bulls Starter-gear og ønskede mig Ice-T’s Home Invasion i konfgave. På samme tidspunkt havde DJ Stretch Armstrong og rapentreprenør slash sneakerconnoisseur Bobbito et fantastisk radioprogram om natten på college radiostationen WKCR, der sendte på frekvensen 89.tec9. Det var her Wu-Tang lavede deres episke cypher freestyles, her Jay-Z og Big L clashede og her Kool Keith drev gæk med Xzibit i en af de sjoveste freestyles i verdenshistorien.

Stretch og Bob’s varede fra 1990 til 1998 hvorefter Bobitto fortsatte nogle år med The CM Famalam Radioprogram med Lord Sear. I nat genforenedes de dog for en enkelt gang, og her er så humlen i introen, for de rockede et fantastisk tre-timers sæt med alt det bedste fra 1993. Vi snakker Grand Puba og Souls of Mischief, Wu-Tang og Organized Konfusion, Shyheim og Diamond D. I morges gik den mest nørdede del af hiphop-twitter kollektivt amok, da det lykkedes os at streame showet live, men jer der ikke havde luret at tidsforskellen gav os episk morgenradio skal heller ikke nydes…

Stretch Armstrong & Bobbito på WKCR (02/22/13)

[audio:http://www.altrap.com/audvid/stretchandbob/stretchandbobbito-wkcr-022113.mp3]

Download (højreklik og vælg gem som)

PS: Pelle Peter Jensen på Bas på P6Beat har just lavet to fantastiske shows dedikeret til henholdsvis westcoast og eastcoast hiphop, så var Strech og Bob ikke nok throwback for jer kan det anbefales at cruise forbi P6Beat og lytte til programmerne fra den 14. og 21. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *