SpilOp, SpolOp, spyt ud, spol tilbag’: nu er cypherne ude på mp3!

I efteråret var jeg så heldig at blive inviteret med på SpolOp! for Sorte Får Cyphers, hvor alt hvad der kan krybe og spytte på den danske rap scene lige er forbi og sparke 16, eller i mit tilfælde 32, bars. De første var vildt populære, dem jeg var med på lidt mindre folkekære, og de sidste blev vildt skattede igen. Det var et superfedt initiativ fra iværksætterne SpolOpTBA og Ali Sufi, produceren Elegal Jointz og fotograf Ahmet Simsek, for man fik set en masse nye navne blandet med veteraner, der fik lov at genopfinde sig selv. Så sindssygt mange skud ud til dem. Men indtil nu har det været et YouTube fænomen. Det er der blevet lavet om på i dag, for nu kan du downloade alle cypherne som mp3’er og pumpe dem i din iPod, homie.

“SPOL OP! for Sorte Får CYPHER | #2012” kan downloades her. Og har du glemt hvordan det så ud, da gammelfar greb mikrofonen er Cypher 6 nedenunder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *