Dansk Rap A-Z og live WikiPTA i aften i SpolOp Radio

I aften har jeg den store ære og fornøjelse, at være medvært på SpolOp Radio, der er et af flagskibsprogrammerne på Radio Syndikatet – den nystartede, nørdede radiostation for nichemusik. Her gennemgår jeg sammen med dansk hiphops bedst bevarede hemmelighed, SpolOpMageren, gennemgår dansk rap fra A-Z. Det vil sige, at jeg både serverer historie og røverhistorier og spiller en masse fede rap-numre fra fortiden, nutiden og fremtiden.

Desuden åbner jeg for en liveversion af WikiPTA, hvor der er jeg kan kontaktes på Twitter, Facebook samt wikiPTA@ptas.dk, hvis der er spørgsmål. Det kan både være om hvad jeg tror glemte rappere render rundt og laver for tiden, hvem jeg synes vandt forskellige beefs og battles eller hvorfor Conscent To
Savage ikke gik platin. Hold jer endelig ikke tilbage.

Oh, og playlisten er ikke lukket endnu, så hvis du ligger inde med det nyeste, sygeste (eller det gamleste, skramleste) nummer jeg absolut må spille, så send det til musik@ptas.dk.

Programmet kan høres live på Radiosyndikatet.dk fra klokken 22.00-24.00 i aften, eller hentes som podcast efterfølgende. Lyt med, det bliver flækkeren.

En tanke om “Dansk Rap A-Z og live WikiPTA i aften i SpolOp Radio”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *