Euroman interviewer Danmarks bedste rapper… og Per Vers

Som jeg nævnede forleden er Allan Olsens opus på Vendelbomål, “Jøwt”, lige udkommet på vinyl og samtidig er CD’en gjort tilgængelig i hele landet. I den forbindelse har han været i København og i den forbindelse satte Euromans navnkundige Kristoffer Dahy Ernst (fra hvem jeg har stjålet ovenstående billede) Allan i forbindelse med Per Vers til en snak om hjemstavnsforbindelse, barndomsforbindelse… og rap.

Min store helt Per Vers siger noget pænt om mig og det er jo til at flæbe over i sig selv, men endnu vildere er det vel at min endnu større helt Allan Olsen nu har hørt mit navn. Hele samtalen har en dejlig pingpong, og det er fedt at Allan – der som bekendt hellere vil diktere end diskutere – også er lydhør for Per og Kristoffers historier, selvom han står for broderparten af ordstrømmen. Er du stadig ikke solgt, er her et eksempel på Allan, der dropper tung science:

“Da jeg skrev ‘Taberens Søn’, havde jeg brug for at køre ”min indre neger fra Bronx” af i mig selv. Jeg havde behov for at købe et stort hus, a mansion on the hill, og en stor fed limo. Men jeg var ret bevidst om det, for når man kommer fra de kår, jeg gør, så går man med en forbandelse hele tiden. Det er ligesom når 50 Cent skal flashe alt sit skrammel, sin guldrevolver og sine guldkæder, og Snoop Dogg rapper i en diamantmikrofon.”

Jøwt sagt! Læs interviewet på Euroman.dk.

Bonus: Jacob Valbjørn, der selv har rødder i Frederikshavn (jeg ved ikke om det er Nord- eller Sydbyen), har sendt mig et link til en fantastisk artikel om “den rigtige” Tårnspringer Thomsen fra Tåstrup. Læs den her og nyd hvor straight-faced de fortæller historien uden overhovedet at nævne Allans udlægning.

2 tanker om “Euroman interviewer Danmarks bedste rapper… og Per Vers”

 1. Til Per

  Du er ikke en pæreformet performer,
  men derimod en Per-formet Performer.

  Det er netop i ærlighedens enkelhed at den sande mester afslører sig selv.

  Ikke bag et lag af velment, men beskyttende humor.

  Ha’ en god dag :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *