Marvelous Mosell hitter

Når vi hører radio herhjemme, hører vi kun P1. Alligevel glæder det mig usigeligt, at de på P3 tilsyneladende er begyndt at spille Marvelous Mosell helt af sig selv. Ingen promo, ingen CD ude, de har bare hentet nummeret fra hans Soundcloud.

Det er jo superfedt, for i min bog ville Mosell 100% være på sidste års freshman liste over bedste nye rappere, hvis man lavede den slags herhjemme, og jeg har skrevet stolpe op og ned om hvor dope han er. Lytterne må vel efterhånden være trætte af danskhall numre med en enkelt eller to sjove ideer pr nummer, så nu opgraderer vi til Mosell der har cirka tusind sjovheder pr vers. Hans stil er uigenkaldeligt old school og ballancerer på grænsen til parodi, men han er så hamrende opfindsom og catchy, at man ikke kan andet end overgive sig til universet.

Nummeret er “Jeg var blevet syg og ku’ li’ det” som har været ude i et stykke tid, det var sågar del af hans GotJamn juleshow. Det er ikke så avanceret som fx “Catastrofical Ravage” men dejlig let tilgængelig, og hvem kan ikke elske en linie som “Der var Melrose Place, det var knap så fly / jeg er mere sådan en Beverly Hills type of guy”.

As am I, Mosell, as am I.

Bonus: her er et fedt billede af mig og Marvelous Mosell, der chiller efter hans show på Ama’r, hvor han var så venlig at mute sig selv en enkelt sætning, så jeg kunne råbe BASTION BOOGER rigtigt højt!

En tanke om “Marvelous Mosell hitter”

  1. Marvellous er alt andet end marvellous. Til gengæld ville han have passet glimrende i Gramsespektrum-regi. Hans tekster er jo fantastisk tåbelige og derfor uendeligt morsomme. En skam for ham at han ikke selv kan se det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *