RIP GURU-track fra Marco Polo feat. Talib Kweli og DJ Premier

15021_1358683240406_1031251871_1073459_6923333_n
Automograf unge Guru (not the studio tech) lavede på min Full Clip plade. Gang Starr 4 Eva indeed.

I dag er det 56 år siden Afrika Bambaataa blev født, 19 år siden Illmatic blev udgivet og 3 år siden Guru fra Gang Starr døde. Gode gamle Gifted Unlimited Rhymes Universal er stadig savnet og i dag har Marco Polo udsendt nummeret “G.U.R.U.” med Talib Kweli og ingen ringere end DJ Premier, som Super Producer Solar ellers svor ikke måtte have noget med Guru’s minde at gøre. Det har han heldigvis og nummeret er tæske fedt. Det vil være at finde på Marco Polo’s kommende LP, PA2: The Director’s Cut, der udkommer i juli, samt lige nedenfor…

Bonus: her er presse-vhs’en (!) Chrysalis sendte med Gang Starr’s andet album “Step In The Arena”. Det er så vidt vides ikke blevet digitaliseret før i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *