Dansk Rap A-Z Part 2 og endnu en WikiPTA i SpolOpRadio

I morgen aften har jeg fornøjelsen af at returnerer som medvært på SpolOp Radio, hos Radio Syndikatet – den nystartede, nørdede radiostation for nichemusik.

Sidst jeg var der lavede vi en slags dansk rap fra A-Z, hvor vi gik fra Einar over Den Gale og Malk helt op til det der rocker i dag. Vi snakkede også lidt om mig, og det er jo altid pinligt nok, men jeg har hørt at folk syntes det var sjovt. I al fald har vi tænkt os at lave en 2’er nu!

I den forbindelse er der endnu engang en liveversion af WikiPTA. Så hvis du vil vide, hvilke hvide danske rappere der havde dreadlocks da de var yngre, hvorfor jeg synes Vigsø vandt i Pumpehuset eller hvem jeg tror stiller op til MC’s Fight Night i Tivoli så kan jeg kontaktes på Twitter, Facebook samt wikiPTA@ptas.dk.

Desuden tager jeg også gerne mod musik hvis du ligger inde med noget vildt. Send det til… musik@ptas.dk.

Programmet kan høres live på Radiosyndikatet.dk fra klokken 22.00-24.00 i aften, eller hentes som podcast efterfølgende. 2. round knock out!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *