Geeza G vs Anna Vigsø: retfærdighed eller røveri?

Jeg synes, at jeg prøver at dømme alle battles så fair som mulig. Det betyder bestemt ikke, at jeg går ind i en eller anden osteklokke og lukker publikumsreaktionen ude. For mig at se, er det ligeså meget som en dyst på skills også en konkurrence i at underholde crowden (læg mærke til jeg sagde ligeså meget, ikke udelukkende). Jeg kender til de fleste af rapperne og deres historie på forhånd og ser ikke nogen grund til at fake en eller anden falsk objektivitet, hvor jeg kun ser på rim-indhold eller antal punchlines.

Med det sagt. Her er en sindssygt fed battle. Geeza G’s 2. runde er en af de mest opfindsomme og veleksekverede i Rap Slam Battles’ historie. Alligevel synes jeg efter at have genset den, ligesom da jeg dømte den i Pumperen, at Vigsø vandt på helhedsindtrykket. Det kan vi selvfølgelig sagtens diskutere, og jeg stiller da hellere end gerne op til diskussion. Bare den kan komme op på et lidt mere intelligent niveau end:

“Næste gang der er en kvinde med i en battle, skal dommerne jo have tildelt en luder inden for bedre klarsyn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *