R’n’b møder wrestling: Miguel leverer legdroppet der går verden rundt

Jeg er ikke sikker på jeg nogensinde har hørt et nummer med den Roskilde-aktuelle r’n’b-sanger Miguel. Det kan dog sagtens ændre sig efter nattens episode til BET Awards, hvor han vælger at inkorporere en af mine absolut favoritter ; professionelle wrestling moves udført i virkeligheden.

For hvem har ikke drømt om at lægge en rap-modstander i en figure four, eller lave en diving elbow på kassedamen? Okay muligvis kun mig, men jeg skal da også have lov til at have det sjovt. Og det skal Miguel også. Med en akkuratesse som ikke engang Hulk Hogan i sin bedste og mest orange alder kunne mønstre, leverer han i forsøget på at hoppe fra scene til scene et legdrop af episke dimensioner. Selvfølgelig har nogle sjove nysere været hurtige og lagt wrestling-kommentatorer på klippet. Se og hør selv:

And whatcha gonna do, when Miguel runs wild on you, brotha?!

PS: Det udtales at modstanderen publikummeren har det fint. Men det skal de jo sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *