Westcoasten rundt på 80 minutter

Apropos Tha Alkaholiks droppede der i dag et ret fedt westcoast historisk dokument. R-Tistic har mixet 500 klassiske rap tracks fra Californien sammen til “The Timeline”. Det er lidt samme slags projekt som da britiske Jaguar Skills satte 500+ numre sammen til “30 Years of Hiphop”, men man kan vel sige, at ved at indsnævre geografien til et enkelt område billeder lydbilledet endnu mere kondenseret på R-Tistic’s rejse ud vestpå. Det er spændende at lytte til ændringen fra de tidlige Sugar Hill Gang kopier som Captain Rapp over electro-æraen og op til gangstarappen og g-funkens indtog. Som lidt af et scoop er det den navnkundige DJ E-Z Dick, kendt fra Death Rows klassiske skits, der introducerer mixet, og så er der jo ikke et tåretatoveret øje tørt… knyt og lyt:

Hent mixet på Dubcnn.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *