“Jeg skylder på Koda-kontoen… ej jeg mener karma-kontoen!”

Så var det i dag at de fleste kæmpende kunstnere fik at vide om den primære repræsentant for danske ophavsrettighedshavere, Koda, havde noget i sækken til dem. Og søreme om der ikke faldt lidt af til mig. Det er lang tid siden jeg spillede nok live til beløbet gør noget væsen af sig, og som en kendt dansk rapper måtte sande, engang hvor han havde sniffet hele sin Koda-check op, skall man jo også betale skat af indtægten. Men 44,57 kroner blev det til. Måske ikke meget i kroner og ører, men i bland-selv-slik er det en god pose krudt. Så sådan en købte jeg fluks for at fejre det. Thought you might wanna know.

Nummeret der er blevet spillet (nok) til at afstedkomme det fyrstelige beløb er i øvrigt denne Gettic-party-banger…

PTA: Pengetræerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *