Video-Battle-For-World-Supremacy: Pede B Vs Per Vers

Så var det som jeg skrev i fotoartiklen om Per Vers’ nye video at “Godt Stegt” skulle droppe. Det gjorde den også – på slaget ti intet mindre – og den er voldblæret. Men på slaget halv ti kom en anden video den i forkøbet. Den tredobbelte MC’s Fight Night champ, Pede B valgte nemlig at udsende videoen til sit gudesmukke storytelling epos “Onsdag formiddag” – og den er også voldblæret. Eller den er faktisk meget stille og rolig, men giver en alternativ billedside til nummeret, der sætter både formidleren og det formidlede i et nyt lys.

Uuuuh. Det vil sige, at vi har et vaskeægte showdown a la det J Cole og Kanye West snart begiver sig ud med deres nye album. Vinderen er under alle omstændigheder os fans, men hvilken liker I mest?

Per Vers: Godt Stegt

Pede B: Onsdag Formiddag


En tanke om “Video-Battle-For-World-Supremacy: Pede B Vs Per Vers”

  1. Per Vers’ video er for vild, men sangen er fandeme sløj. Ja, ja, ordgøgleri på højt niveau, men det er godt nok upersonligt.

    Avi og Adam er et sødt par i starten af Pede videoen. Ellers er det sgu en semikedelig video. One shot videoer kan ellers virke rigtig godt.
    Sangen er fed. Pede B er klart den bedste storyteller i dansk rap lige nu.

    1 – 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *