RapSpot bygger hiphop-demo-museum

Logoet til det nye DemoSpot demomuseum – kreeret af KAOS.

Der har længe været snak om det, men nu ser det ud til at være en realitet. Det gode gamle moderskib, RapSpot, har lanceret et arkiv af demobånd fra dengang far var b-girl, og i den kommende tid vil fantastiske demoer gense dagens lys, ledsaget af interviews med de originale originaler der har skabt dem.

Det er Klaus Køhl og Johnnylund, der står for “museet” DemoSpot med hjælp fra Papi. Selv har jeg fået lov at skrive en lille indledningstekst til projektet, og der går også rygter om jeg måske er at finde blandt de kommende museumsudstillere.

Du kan læse introen her: “DemoSpot: Det digitale hiphop-museum” og det første bånd med Svamp Ganstes har fernisering her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *