Støt SuparDejen og få hans nye album på vinyl – featuring PTA

Den 8. september udkommer “King Kong”, det nyeste album fra Martin Johansen aka Supardejen, ham der har lavet et af dansk raps allervildeste album ever i form af “Int-U-Kon” og holdt det nede med Sphaeren siden Kong Kret var Dejknægt (sorry).

Albummet er produceret af Dejen, Machacha og ingen ringere end Tue Track der har en god håndfuld produktioner derpå. Desuden er der features fra Joe True, Stik Op Jacob, Thomas T, MC Meller, Esben (Kaput), Machacha, Provinsen, Mugge V og så mig, der får lov til at kicke 13 takters rap som jeg stolt skrev hjemme ved Dejen bag på en Joe True tekst.

Men udover at udkomme på mp3 via Idiotsikker.dk er der også planer om en vinyl-udgivelse og sågar et kassettebånd. Vinylen ville jo være smukt i sig selv men kommer kassettebåndet også får jeg endelig noget andet at pumpe i min svigermors Pegeut end Kool G Raps greatest hits. Man kan støtte projektet via Boomerang.dk, det er supernemt og udover at give den op for en gud i dansk rap kan man også købe sig til en masse fede bonusser fra cder og plader til beats og features!

Dejen var for nylig i SpolOpRadio og du kan høre hele udsendelsen nedenfor. Hvis du hører det til ende er der endda snigpremiere på nummeret jeg medvirker på…

Tjek også hans nye video “Det rager mig en skid”. Eminem “Just Don’t Give A Fuck”-ness på dansk, når det er bedst…

Bonus: desuden kan du for tiden downloade næsten hele Supardejens bagkatalog fra solomateriale til Sphaeren her ganske gratis. Så vær en homie og donér lidt mønt til pladen, hvis du alligevel suger hele pakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *