Droz Daily Steezin’ præsenterer Steezin MC’s 2013 med introtekster af… mig

“You know my steeeeeeze!”

Hvis I spørger mig (og hvem skulle I ellers spørge?) er Droz Daily Steezin’, sammen med Spol Op og Sorte Får Medier, det fedeste tiltag i danskx hiphop-formidling på nettet herhjemme i nyere tid. Hvor den gamle journalistik, anført af tørre typer som mig, stod for alenlange anmeldelser og nøje nedskrevne interviews, er tempoet og underholdningsværdien i den grad blevet sat i vejret. Især har Droz gjort sig bemærkede som halvskøre karakterer i deres egne video interviews (Se fx deres nyeste interview med Wiz Khalifa) der måske startede med at være lige rigeligt fjollede og Nardwuar-inspirerede, men nu har fundet en stil, hvor de både er informative og interessante på samme tid. De er blevet gode, fordi de ville, og vidste at de kunne, og det er sgu en meget god almen lektion i livskundskab.

Men derudover har de startet konceptet “Steezin’ MC’s”, hvor de som en slags blanding af XXL’s Freshmen list og BET Cypherne præsenterer den nye “klasse” af rappere, der er på vej til at bryde igennem herhjemme og lader dem bevise hvad de kan med mikrofonen. Jeg var rigtig glad for 2012 udgaven, så jeg blev sindssygt beæret, da Drux fra DDS inviterede på Instanbul Brunch med dertilhørende sucuk-toast for at snakke om årets version for en lille måned siden. Dengang havde de mere eller mindre lagt sig fast på lineuppet og cypherne var tæt på at skulle indspilles. Men som de flinke unge fyre de nu engang er, spurgte han og Damian om jeg havde lyst til at hjælpe med nogle introtekster. Selvfølgelig, Sifuli!

Det vil sige at når du tuner ind på Steezin’ MC’s 2013 minisitet og læser om Novum, Loke Deph, Karl William, Sorte Perr, Abbaz, Gio, Dayson, Awada, Nick Vanvittig, Danny Davinci, Frank Goodfellaz, og Niki Bernard, er teksterne skrevet i samarbejde med Unge Auto Tune Nej Tak. Selv tak. Første cypher droppede i dag. Se det nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *