Midtjysk Militia laver Wu-Tang inspireret mixtape featuring… mig

Midtjysk Militia er et crew af sindssyge jyske crunkrappere, der lige har lavet et nyt mixtape, hvor de som hyldest til verdens bedste gruppe udelukkende rapper over Wu-Tang Clan instrumentaler. Og som ekstra bonus feature er der et gæstevers fra… PTA.

Det var Vejlerapperen Geeza G, der spurgte om jeg havde lyst til at spytte et vers. Geeza G har jeg syntes rigtig godt om, siden han til en DUBCNN-artikel svarede noget af det sjoveste og mest selvironiske, man kan forestille sig. Jeg forestillede mig, at han tog sig selv hammerseriøst, men det var altså primært udtrykket og formen i musikken, han dyrkede, og det kan jeg sagtens relatere til. Efter han er begyndt til Rap Slam Battles er han klart en af mine favoritter, og han har opbygget en top contender-karakter.

Så selvfølgelig ville jeg gerne rappe lidt derpå, især når det nu også handlede om Wu. Så jeg bookede studietid hos Dr Keiff og skrev en sjov tekst hvor jeg laver herrekryptiske punchlines som “derefter vil brænd’ (Willy Brandt) som en vesttysk minister” og fortæller sandheder a la “Unge Auto Tune Nej Tak har aldrig besøgt Ibiza”.

Hvordan det lyder kan du høre nedenfor, og læse teksten efter jumpet. Hvis du digger nummeret kan det, og hele mixtapet streames og downloades på Gratismixtape.dk. Det er underholdende og skifter konstant i stil. Udover at tjekke mig ud kan Gråvejr feat. Adnan også virkelig anbefales.


Midtjysk Militia “Dub M” feat. PTA

[audio:http://www.ptas.dk/wp-content/uploads/2013/10/DubMfeatPTA.mp3]


“Det’ de voksnes Skakbræt og hold kæft når min takt starter
Vil du vær min skakmakker, gør du bedst i at mak ret og
Protect Ya Neck som Inspectah Deck, før jeg bli’r din skarpretter
Batman Begynder, tjek de bønder som jeg ta’r fra dig

Surprise mufuggas, her er et styks minister
Af backpack rim i tagteam med Midtjysk Militia
fuck racister, flugtbilister, og din trendy barista
Før jeg rydder bordet som en fedtsyls barmitzwah

Jeg har ingen fucking jokes, som en mislykket vits og
Geeza G har lovet mig et spritnyt gebis for
Der skal guld på tanden, får de sindssygste bisser
Har roidet godt op, jeg ligner sygt Dave Batista

Har ingen ghostwriter, men I bli’r hjemsøgt til sidst og
Messer I med os, kan det ende frygtligt trist for
Derefter Vil I Brand’/Willy Brandt som en Vesttysk minister
Eller den vesttyske Rigsdag, jeg er sindssyg til Fifa

Unge Autotune Nej Tak, har aldrig besøgt Ibiza
I bøsser vil ha bøf og jeg har mest lyst til pizza
tak for lån af beatet, det var pænt sødt af RZA
de spørg, hvordan jeg gør? Jeg’ bare pis dygtig fister

Jeg har valgt at rap om Wu for det er mit yndlingscrew
Og vidste du det ikke, ja så ved du det nu, zoo!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *