WikiPTA kontoret er aldrig lukket

Hvis der tikker en sms ind klokken kvart over 1 om natten, forventer/håber de fleste nok det er et frækt booty call. Sådan er det ikke på den gamle Hiphop, The Simpsons & Wrestling-redaktion. Her får jeg i stedet sms’er fra Per Vers, der der skriver “Damn – er du mand for at sample-spotte de der live-vokal-ting der er i AZ’s Thank You?!”

Nummeret han taler om, er dette, hvorpå produceren Doo Wop har ladet AZ rappe over bider af musik, der har inspireret hans karriere, blandt andet Jackson 5, Chicago Gangsters og så en hemmeligt old school live rutine, som PV gerne ville have genkendt…

AZ – Thank You

Nå, men naturligvis vidste jeg hvad det var. Jeg kan genkende en Chief House Rocker Busy Bee rutine i søvne, og selvom han har rappet cirka den samme “Say ooh ah, oooh ooh ah” call-and-response siden 70’erne, havde han trods alt lidt mere bas i stemmen end da karrieren startede, så jeg gættede på, at det måtte være fra en Busy Bee koncert fra midten af 80’erne. Og lo’ and behold, søreme om det ikke er fra en Busy Bee koncert i Atlanta i 1988. bobdiddybobdidangdidangdang!

AZ spiller i øvrigt på Loppen den sammen med netop Doo Wop, hvor de varmer op for legendariske Kool G Rap’s første koncert på dansk grund (hvis man må kalde Christiania det) nogensinde. Det er den 14. november. Bestil billetter her og tjek Busy Bee i fuld effekt nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *