Danni Toma hylder kvinden på nyt album – release på Ideal Bar i aften

For tiden er jeg ved at læse en fantastisk bog af Caitlin Moran, der hedder “Kunsten at være kvinde”, hvor man lærer en del om hvad det vil sige at være kvinde på godt og ondt. Den kan anbefales. Jeg har dog planer om at lære endnu mere om det smukke køn i aften, hvor Aalborgs egen Danni Toma holder releasefest for sit nye album “Kvinde” på Ideal Bar fra kl 20.00. Mere om det event her.

Jeg har været så heldig at høre en del af numrene i forbindelse med, at jeg interviewede Danni Toma til Run For Cover Magazine i foråret, og det var en kæmpe fornøjelse, at høre en så uforbeholden hengivelse til kærligheden til kvinder. Musikken fra Noodle er så sædvanlig atmosfærisk, men inspirationerne til beatne er endnu vildere og mere sexede end vi tidligere har hørt. Alene titlen “Du minder mig om himlen” er jo ren poesi i fuld effekt,. Albummet udkom i dag, og du kan købe “Kvinde”allerede nu på iTunes.

Vi ses i aften i Ideal Bar til Danni Toma og hemmelige gæster (jeg så lige på face, at Klumben siger man bør kigge forbi)! Her er i øvrigt et fedt billede af Run For Covers egen Torben Portland, Danni Toma og Unge Auto Tune Nej Tak…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *