Dobbelt julegave fra Run The Jewels

Her på falderebet er de fleste nok lidt grundtrætte af julen. Ikke destro mindre er her to fede julegaver fra Run The Jewels som klart fortjener et kig og et lyt. Dels har de lavet en video til den fantastiske “A Fucking Christmas Miracle”, komplet med memes fra de der psykojulekort, og dels har de et splinternyt nummer ude fra deres kommende udgivelse, der tyder på at blive ligeså lækker som den forudgående.

Måske husker I at jeg var totalt pjattet med deres koncert i Vega da jeg
anmeldte den i Gaffa. Men jeg vil sige, at hvis de næste gang tager DJ Qbert med og han cutter den ligeså vildt op som på dette nummmer, tror jeg at de sprænger skalaen for vildhed. Her er videoen til “A Fucking Christmas Miracle” og stream af det nye nummer “Pew Pew Pew”.

“A Fucking Christmas Miracle”

“Pew Pew Pew”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *