Crime Themes: hiphopproducere laver kanonkitchet kortfilm

Spørger du mig, kom noget af sidste års bedste musik fra Kaput og Sigma. Det skyldes naturligvis dels at rapperne, Loke Deph & MC Esben og Semih-Automatisk og Novum respektivt alle sammen er herrevilde, men også at de understøttes af fantastiske, atmosfæriske produktioner fra to nye navne i dansk rap, nemlig Boone og Telepa-T.

Nu har Boone fra Kaput og Telepa-T fra Sigma (jo ham der lige har produceret Skarpe Skud 5 for Pede B) offentliggjort trailer to fra filmatiseringen af deres kommende instrumentale-hiphopudgivelse. Instrumentalerne er kraftigt inspireret og bygget af lydsiden til 70’ernes krimi-film, og den visuelle del af projektet er i større grad inspireret af 70’ernes kulte ”Blaxploitation” (blaxploitation var i citationstegn i presseteksten, her på ptas.dk er det bestemt ikke et fremmedord) kino klassikere.

Filmen byder på skuespiltalenter som; Shelly J. Levy, David Thing, Peter Bigaard, Johann Dammert, Bob Dyckand, Oskar Westh-Madsen, og Jacob R. Madsen. På lydsiden (der vil blive præsenteret i stereo, og 5.1 ved biografpremieren) er der musikalske gæsteoptrædener af en række prominente navne, som; Brian Christiansen, Hans Phillip, Jeppe Govertz, og mange andre! Det vil blive udgivet gratis, digitalt i høj opløsning, på YouTube og til download på soundcloud, den 23. marts 2014.

Den opmærksomme læser vil genkende navne som Pede B, Loke Deph og Ukendt Kunstner på rollelisterne, og skulle det ikke være attraktion nok, lover Boone og Telepa-T at filmen er fyldt med Girls! Gunslingers! og Action! Og det kan alle mennesker jo li’! Se traileren nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *