Danish Boyz N The Hood Part 1: Jimmy Antony producerer for Ice Cube… igen!

Så var det for nylig at Ice Cube offentliggjorde nummeret “Sic them youngins on em” fra sit kommende album “Everything’s Corrupt”. Det er klassisk westcoast rap som Ice Cube elsker at lave det. Godt surt, og jeg er især ret vild med introen. Men som det tidligere har været tilfældet når Cube har grebet mikrofonen er det med et dansk islæt på produktionen. Tidligere har det være Dr Jam og Madness 4 Real, og denne gang er det så vores egen Jimmy Antony fra Solid Productions der tager tjansen.

Men det er ikke engang første gang at Ice Cube indhenter solide produktioner fra unge Jimmy Antony. Det gjorde sig nemlig også gældende da han skulle lave et anthem til yndlingsholdet Oakland Rainders. Dengang lavede jeg dette interview med Jimmy Antony, og det er jo megafedt at se partnerskabet stadig holder.

Se videoen her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *