CunninLynguists kommer til Danmark på deres tredje underlige rejse

Så er det i morgen, den 1. april, at Kentucky-trioen CunninLynguists – gruppen med stunning English – udgiver deres nye album “Strange Journey Volume Three”. Jeg har været glad for dem lige siden “Will Rap For Food” og de er som altid en fornøjelse at lytte til, med deres melodiske, melankolske udtryk og dybe tekstunivers. Hvor dybt? Prøv at læs Jeppe Barslunds halvakademiske gennemgang af “A Piece of Strange” og kom så ikke her, at sige, at rappere ikke rapper om noget nogensinde mere, tak.

Vil du selv have syn for sagen, kan du faktisk allerede nu lytte til hele albummet. Det er lagt op til stream og download på deres side. Tidlige favoritter hos mig er Strange Universe feat. Del The Funky Homosapian, Castles feat. Aesop Rock & Sadistik og The Format feat. Masta Ace og Mr SOS.

Og så skal du begynde at glæde dig til maj, for der kommer CunninLynguists til både København (Pumpehuset 17. maj) og Aarhus (Voxhall 18. maj) som en del af Strange Universe Tour – læs mere på Livenation.dk. Med sig har de Sadistik og så ingen ringere end den norske DJ/Producer Thomax, der i sig selv er et fantastisk musikalsk bekendskab, tjek hans soundcloud!

Du kan lade op til koncerterne ved at streame hele “Strange Journey Volume Three” nedenfor…

Bonus: Da gruppen var i København i 2009 skrev jeg for et lille hiphopblad der hed DUBCNN. Jeg tog ind og interviewede Natti og Deacon Da Villain og den navnkundige Kenneth Nguyen tog nogle fine billeder. Det kan stadig læses online…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *