Hastesag: Hjælp Jeppe Barslund med at udsende sidste års bedste hiphop

En af de seneste absolut grundigste og mest ihærdige hiphop-anmeldere herhjemme, må siges at være Jeppe Barslund, Med over 500 anmeldelser under bæltet på sin side med den ligefremme titel hiphopanmeldelser, har han ikke været bange for hverken at skrive hele afhandlinger om Cunninglinguists herligheder eller Jay-Z’s fortrædeligheder.

Men udover at gøre det, og i øvrigt dømme Rap Slam Battles right down the middle med ligaens længste forklaringer, så kompilerer han også det allerbedste og mest oversete musik fra året der gik og har gjort det siden 2011 på cd-serien “Leftovers”. Det vil sige at han lang tid før det blev trendy har oplyst verden om Macklemore og andre unge kometer, der først langt senere fik den brede offentligheds opmærksomhed.

Også i år kommer der en “Leftovers”, denne gang illusteret smukkere end nogensinde. MEN den kommer kun hvis du donerer til den, og tiden er ved at rinde ud, så du skal skynde dig! Det foregår på Boomerang.

Her kan du alt efter pengepung få forskellige bonusser, og hver gang Barslund når en milepæl offentligører han et nyt track som fx denne fine Denmark Vessey perle du kan tjekke nedenfor. Du kan endda også læse hans motivation for at tage nummeret med her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *