Jaaaaaaaaa… De svævende skateboards er her!

Hvis du ligesom mig er barn af 80’erne er der formentlig primært to ting, du har glædet dig til skulle komme i fremtiden. Det første er de selvsnørende basketballstøvler fra Nike og det andet er hoverboards – svævende skateboards.

For nylig offentliggjorde Nike at snørerne er på vej, og satme om ikke der i går, kom en video hvor Christopher Lloyd aka Dr Emmett Brown kommer kørende i en DeLorean med en kasse fyldt med hoverboard! Fryd dig over videoen nedenfor…

PS: det passer vist ikke helt det med hoverboardet, men blev du ikke glad for at se videoen alligevel?!

PPS: her er mighty Marvelous Mosells tribute til det ædle rullebræt, denne gang ikke det luftbårne men det usynlige…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *