Throwback Thursday: et PTA liveshow fra for ti år siden

“at lave research på mig er ikk’ svært / jeg har de sidste ti år ikke spillet en koncert / og spist for meget jordbærtært’ – til desert” rappede jeg sidste år. Og nu har min ven Kennet Zed faktisk gravet et af de sagnomspundne shows fra for ti år siden frem. Det er fra DJ Swabs release på albummet 50/50, og jeg tog dertil med en minidisc. Heldigvis steppede DJ No Doubt fra Top Notti op og spurgte om han skulle scratche lidt, hvortil jeg svarede, at han skulle scratche hele tiden. Match made in heaven.

Showet har nogle gamle klassikere og noget der var lidt nyt, og i anledningen af det er i Herning laver jeg en lille freestyle, hvor jeg blandt andet nævner Elastikfabrikken Elas – total lokal. Swab har for tiden gang i et pissefedt projekt der hedder Manus Nigra med Ham Den Lange og sangerinden Fönix. Tjek første singlen her. Og se mit fede PTA-show nedenfor!

En tanke om “Throwback Thursday: et PTA liveshow fra for ti år siden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *