Eminem fejrer mors dag med “Headlights” video

Så er det mors dag. Voksen Simon og jeg har sendt blomster til vores mor som vi plejer. Det blev hun glad for, tror jeg, men det var nu temmelig let sluppet.

Eminem har det lidt sværere, da han som bekendt har et ekstremt anstrengt forhold til moderen. Fra “My Name Is” over “Cleaning Out My Closet” og moderfiguren i “8 Mile” er det ret tydeligt at han ikke synes Debbie Mathers har gjort et fantastisk arbejde i moderafdelingen. På det seneste album “The Marshall Mathers LP 2” som jeg skrev en masse om da det kom, bløder han dog lidt op, og der er endda antydninger af en mulig genforening med moderen især på nummeret “Headlights”. Derpå som på resten af pladen, er der til gengæld et stigende had til faren, så jeg ved ikke hvor langt Em reelt er kommet i sin terapi.

Hvorom alting er, er der netop på mors dag kommet video til det fine “Headlights”-nummer, instrueret af ingen ringere end Spike Lee. Og for det ikke skal være løgn, var det faktisk min mor der tog mig med til natfilm i Århus, da jeg som 14-årig gerne ville se Spikes “Crooklyn” film. Og så er der jo ikke et øje tørt.

Men det var “Headlights” vi kom fra. Her er den…

Og her snakker Spike Lee om videoen mens Eminem stiger uudgrundeligt frem for sig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *