Hør!!! Big Daddy Kane Q & A fra Næstved med unge PTA som vært

Skulle det være gået nogens næse forbi, var selveste Big Daddy Kane – en rapper jeg sågar tror min far kender navnet på – i Næstved, for at lave Q & A til Get Down 37 inden han leverede et legendarisk sveddryppende monster af en koncert på Loppen i København.

CMP, Emil fra DeFaktor og alle de andre flinke mennesker der står bag at holde hiphop-kulturen Næverly Hills højt, havde været så flinke at invitere mig til at agere vært til denne tur gennem Big Daddy Kanes karriere. Det var jeg naturligvis drønstolt af, og jeg synes det forløb fejende flot. Et kæmpe højdepunkt var da en 14-årig knægt fortalte at han havde været på scenen med Kane for 2 år siden, og nu var vendt tilbage som fanatiker, med de vildeste obskure spørgsmål til hans album. Han fik lov at sidde ved siden af Kane resten af seancen.

Desuden fortæller Kane hvilket label han ville have passet bedst på i moderne hiphop, hvilken rapper han mener har gjort en ekstra indsats for at komme i form, hvem fra den gamle skole han er mest inspireret af og – naturligvis – om han har haft sex med Madonna eller ej.

Alt dette troede jeg skulle forblive en sag mellem mig, Big Daddy Kane og de flinke indbyggere i 4700, men sådan er det heldigvis ikke gået. For Jakob Fini Pind og Malto Linnebjerg fra Næstved Lokal Radio var nemlig forbi og har optaget en stor flot del af diskussionen. Således kan I nedenfor nyde min benovede entusiasme og Big Daddy Kanes venlige svar på mine besynderlige spørgsmål.

Stream: Big Daddy Kane Q & A i Næstved.

[audio:BigDaddyKaneInterview.mp3]

DL: Big Daddy Kane Q & A i Næstved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *