PTA leverer sommersoundtrack til landets biblioteker

Det går oooh, aaaaah, bibliotekar. Så er unge Auto Tune Nej Tak Copyright Infringement på forsiden af Bibzoom, der er bibliotekernes digitale musiktjeneste, hvor danske biblioteksmedarbejdere formidler musiknyheder og artikler om musik fra alle mulige obskure nichegenrer.

De har så hevet fat i jeres dreng, der faktisk for en årrække siden holdt en stribe foredrag om netop hiphop for musikbibliotekarer i hovedstadsområdet sammen A-Jazz og Mads Bluhm. I første omgang har jeg lavet en fiks liste over let fordøjelig, melodiøs sommermusik med fløjter og synth, som jeg håber folk vil tage med ud i solen. Det er Timbuktu, Pharcyde, Alliance Ethnik og alt muligt lækkert.

Du kan se og høre listen på Bibzoom.dk og følge dem på Facebook for flere musiknyheder til hip-hopper og læsehingste (undskyld).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *