Talib Kweli boycotter Israel – men spiller i Vega den 17. juli


Det er næppe gået nogens næse forbi, at der sker frygteligt ting i Israel og Gaza for tiden. Det kan man mene om, hvad man vil, men eftersom muren omkring Gaza nok engang er blevet lukket har Talib Kweli, rapperen fra Black Star og Reflection Eternal, valgt at aflyse sit kommende show i Israel i solidaritet med de palæstinensere, der ikke har mulighed for at se ham optræde. Han vil i stedet tage til landet og søge dialog med begge parter – god stil.

Ligeså er det god stil at mr. “truthfully I wanna rhyme like Talib Kweli” kommer til Vega og spiller den den 17. juli. Han har lige officielt udgivet albummet “Gravitas” med gæster som Black Thought og Rah Digga og med produktion af ingen ringere end J Dilla. Mon ikke man også kan forvente hits som “Get By”, “I Try” og måske endda et par Black Star klassikere.

Som opvarmning er det brune bodega band Tudsegammelt aka Young Tud$e aka Old Dirty Toadser aka Toad & Jay aka 2dsegammelt, 7uds3gamm317 aka A$AP Tudsy aka Tudspac aka Tud$eGang blevet booket, så der er jazz-hop til folket som opvarmning.

Køb billetter her, og se de fede billeder jeg skød da Talib Kweli spillede med Black Star i Store Vega her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *