Her er min allersidste rapbattle

Da Per Vers pensionerede sig selv fra battle-rap var han på toppen af sit game i en fyldt Amager Bio som dobbelt MC’s Fight Night-vinder, der skulle på nye eventyr. Da jeg gjorde det var det i Odense på absolut bundniveau.

Jeg har haft utrolig mange fede oplevelser med battle-rap. Som en person uden overdreven selvtillid eller naturlig kamplyst, har det været en legeplads, hvor jeg har kunne indtage rollen som kombattant og bruge det talent for at sætte rimord sammen hurtigt, som jeg har kæmpet for at oparbejde. Efter en lang, sjov freestylekarriere, prøvede jeg også kræfter med den skrevne version af battles. Sidste år mod Low i Århus og i vinters mod Janus Forssling i København. Det var gode, sjove oplevelser, chokes til trods.

I kan høre om det i podcasten Bag Fjendens Linier, hvor jeg i nærmest to timer fik lov at oprulle min karriere.

Jeg havde signet op til at battle Jake OZ i Odense for adskillige måneder siden, og jeg kunne mærke jeg blev stresset af at skrive til det, hver eneste gang jeg satte mig ned. At jeg samtidig følte mig stresset og presset i mit arbejdsliv, hjalp bestemt ikke på det. Så hvad der tidligere var fede oplevelser blev pludselig til en dårlig. Jeg havde egentlig tænkt mig at melde fra, og i øvrigt droppe den battle jeg havde linet op til Clash of Titans senere på året, da jeg vidste jeg ikke kunne indlære det jeg havde skrevet, men både arrangører og Jake ville helst have jeg viste flaget under alle omstændigheder. Så det gjorde jeg, og jeg fik endda lov at holde en fin lille tale til sidst, hvor jeg takker af. Det kan i se nedenfor.

Jeg bliver ved at rappe og bedømme battle-rap, men det er sidste gang jeg selv stiller mig i ringen. Jeg ved ikke om der er så meget mere at sige til det udover tak for kampene, klapsalverne og buh-råbene… vi ses til hiphop!

En tanke om “Her er min allersidste rapbattle”

  1. Fra Rap Slam Battles’ side vil vi gerne takke dig, Peter, for dine 3 battles i vores format samt utallige dommergerninger. Det er altid trist, når en legende stopper med at være aktiv, men specielt i dit tilfælde kniber man en ekstra tåre, fordi ingen har været så kombineret vidende, aktiv og bidragende til dansk rap som dig. Det har været en fornøjelse at stille en ny platform til rådighed for dig, som du har deltaget i fra starten.

    Tak for din tid og energi, som du har brugt på RSB og generelt på dansk rap igennem de sidste 20 år – vi kommer alle til at savne dig. Men vi glæder os samtidig over, at du har takket ja til at være dommer til ‘Clash of the Titans’, som jo er helt i din ånd med ikke at kunne lade være med at bidrage til kulturen! Tak!

    – Steffen & Luxshan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *