Unge Auto Tune Nej Tak anmelder L.O.C. i Greve… eller var det Hundige

Liam griner. Fotocredit Per Lange.

Der var gang i den lille hiphop-biks i går. Først var jeg en tur i Den Grå Hal for at interviewe Geeza G, Balthasar, Mund De Carlo og Jøden om deres upcoming clashes til Clash of the Titans. Unge Jøden havde endda et hold med fra Ekstra Bladet, så man tilsyneladende kunne streame mens vi reminiscede over alle de stærke chilier vi har spist. Good times.

Derefter var det afsted til Portalen i Hundige (som alle konsekvent refererer til som Greve, så det gør jeg også bare) til en dejlig L.O.C.-koncert. Jeg har brugt hele ugen på at høre hans bagkatalog, og jeg er ret stor fan af det nye album. Jeg blev bestemt ikke skuffet, men det var som om koncerten ikke løftede sig før til aller sidst, og så kan man jo diskutere om det er for sent eller ej. Den får i al fald 4 stjerner i min Gaffa-anmeldelse.

Jeg havde den dygtige fotograf Per Lange med, og han skød både fantastiske livebilleder ligesom det ovenstående, og var også med til en kort voxpop, hvor vi interviewede en mikrobiolog, en efterskoleelev, en kommende sygeplejerske og en fængselsbetjent. Det er åbentbart LO’s segment these days. Den store oplevelse for mig var i øvrigt nummeret “Folk som dem her”, som jeg ikke havde bemærket synderligt på pladen, men fungerer ret fantastisk live. Tjek nummeret nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *