Drawing Hip Hop: Manden bag Verdens bedste hiphoptegneserie kommer til byen

En af de allerbedste måder at suge ny hiphop-knowledge har de seneste år været at følge Ed Piskors fantastiske kamp for at fortælle hele hiphophistorien fra dens spæde start i Boogie Down Bronx og frem til den kultur vi kender i dag – i tegneserieform. I en stil der blander den grafiske roman med noget man bedre kender fra gamle Superheltetegneserier, giver han alle de overleverede, omarrangerede fortællinger om hiphoppionerernes bedrifter et visuelt udtryk. Han sætter billeder på historien når han hylder Flash, Bam og Herc og driller Russell Simmons.

Som nogle måske husker lavede jeg et online interview med Ed Piskor da Hip Hop Family Tree blot var en online-tegneserie. Men nu er der udgivet hele to fysiske bøger og en tredje på vej. Desuden arbejdes der på at få tegneserien oversat til dansk. I den forbindelse kommer Ed Piskor til Danmark i forbindelse med det flotte arrangement Drawing Hip Hop på Ideal Bar. Her lader sig interviewe – og søreme om det ikke er unge PTA aka Auto Tune Nej Tak, der skal stå for det.

Jeg glæder mig helt vildt, naturligvis også til at høre de vilde DJ’s, se Tegnebeatsbattle og forhåbentlig få Piskor til at tegne en stor fed Kool Moe Dee-tegning på mit Hip Hop Family Tree boxsæt. Så hvis du vil høre noget tung, og forhåbentlig også sjov hiphopviden blive droppet, eller du bare gerne vil nørde tegneserier, eller bare har lyst til at høre hvor flov min engelske accent er, så er det med at komme forbi den 28. februar – det er gratis.

Tilmeld dig eventet på Facebook, læs mere om det på Nummer9.dk, læs Hip Hop Family Tree på Boingboing.net og køb bøgerne på Amazon. Se programmet nedenfor…

Drawing Hip Hop 28. februar kl. 18 @ Vegas Ideal Bar – gratis entre

18.00-19.00: Steen Rock og DJ Merry Tee varmer op
19.00-19.05: Velkomst ved PTA og Cav Bøgelund
19.05-19.35: Interview med Ed Piskor live på scenen
19.35-19.50: Spørgsmål fra salen
20.00-20.45: Tegneserie-battle
20.45-22.00: Ed Piskor signerer, mens dj’s spiller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *