*Mic Check, Mic Check, one two!* JuseOne laver podcast med KrisWonTwo

For et par år siden var jeg med til at lave en håndfuld pilotafsnit til et hiphop-tv-show, der skulle hedde Mic Check. Af forskellige gode og ærgerlige grunde blev det aldrig lanceret og det er synd for de ideer som Juse One, der stod bag, havde om at formidle hiphopkulturen var sindssygt gode.

Derfor glæder det mig meget at han nu har taget Mic Check over i et andet format, hvor han i løbende podcasts vil interviewe kunstnere og kommentere på udviklingen i hiphoppen. Den første kunstner er musikeren og produceren KrisWonTwo – kendt fra samarbejder med alle fra danske Per Vers og Blacc El til Skyzoo og Geogia Anne Muldrow. Han er i øvrigt også tekniker på Mic Check, så det er passende at han får en flot introduktion. Du kan høre afsnittet her…

Du kan følge med i hvornår der kommer nye episoder af Mic Check Podcast på Juse One’s Facebook. Og se så i øvrigt time lapse videoen, hvor JuseOne maler coveret til Geogia Anne Muldrow’s EP produceret af KrisWonTwo nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *