Ti ting du ikke anede om Pede B’s nye “Danser ikk” video

Så var det i dag, at Pede B’s nye video blev lancieret lanceret. Jeg er selv vildt glad for at danse, vogue’e og alt andet der kan få en til at se rytmisk pinlig ud, men slap af jeg er underholdt af det fine nummeret “Danser Ikk'”. Nummeret er en forløber for albummet “Byggesten”, der kommer den 2. marts, og fortsætter en gloværdig tradition Kool Moe Dee startede på “Don’t Dance” fra 1988, hvor rappere proklamerer at de ikke er så meget til at flytte fødderne.

Så er der vel egentlig ikke mere at sige, men ikke desto mindre, har jeg opdaget at bloggere helst skal lave indlæg med catchy clickbate overskrifter, så nu bringer jeg en liste over ti ting du ikke anede om Pede B’s “Danser ikk'”. Peep game…

1: Den samplede vokal i omkvædet tilfører kaptajn Jespersen der i statsradiofonien fik vores forældre til at lave morgengymnastik under mottoet “en sund sjæl i et sundt legeme”.

2: Club-sekvenserne er optaget på Kolonien i indre by, hvor du selv kan få lov at danse eller lade være, når legendariske DJ Typhoon en gang om måneden spiller hiphop derinde.

3: Versene i “Danser ikk” er skrevet efter samme rimskema, så flowet leveres ens. Du ved ligesom i UFOYepha’s Griber mikrofonen hver dag…

4: Ham Pede B hænger med i baren er DJ Noize. Pede B ligner DJ Noize helt vildt.

5: DJ Noize ligner Eminem helt vildt.

6: Det er lidt svært at se på grund af kasketten, men en af de Anonyme Afholdsdansere er Nicolas Dalby, en fremragende fotograf, og Cage Warriors welterweight champ i MMA.

7: En anden af dem er Per Vers, og det er nemt at se på grund af kasketten, for Per Vers har taget en Per Vers kasket på.

8: Mamilade der er en af de andre deltagere hos Anonyme Afholdsdansere har engang været hummer i Per V’s godt stegt video og lavet Justin Bieber i kødfars.

9: Ham med skægget man ser ved 1:42 mærket er Mads Brygwald, der var så flink at give mig et par Star Wars x Adidas DJ Yoda Stan Smith under optagelserne…!

10: Hvis man synes nummeret er fedt bør man troppe op til Pede B’s releaseshow i Vega den 7. marts.

Således klædt på, er du nu klar til at se videoen…

En tanke om “Ti ting du ikke anede om Pede B’s nye “Danser ikk” video”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *