Peace & Beats in the Middle East – Fundraiser @ ALIS WONDERLAND


Så er det denne forhåbentlig snart solbeskinnede eftermiddag lørdag den 30. maj, at der er Peace & Beats in the Middle East på ALIS WONDERLAND på Christiania. Her er fra klokken 16-23 mulighed for at nyde musik, drinks, kunst, skate og alt muligt lækkert – endda for en god sag.

Alt overskud går nemlig til at holde det allerførste hiphop-festival i Amman, Jordan nogensinde. Det eneste du skal gøre er at komme og lytte, groove, danse, drikke og skate og så smide en skærv i tombolaboden eller byde på lækker kunst ved kunstauktionen. Det er gode gamle Alis og Mektoub der står for det gode formål.

Det er gratis at komme ind. Det er også gratis at blive. Men de er god stil at donere fra 20 kroner opad, via mobilepay til nummer 52677757.

For de penge kommer i til at opleve en hel bunke DJ-legender på wheels of steel, blandt andet Raske Penge aka Ras Money aka Peaceful P aka Pissefulde P, MidWeekBrakes-chefen DJ Schack, mixtape-legenden DJ Cars10, Cohnny Jazz, onkel DJ Phase5 aka. Fase De Cinco og til at sætte det hele i gang JV aka DJ John Vincent.

Herligheden konferencieres af den kongelige skuespilshooligan Zaki samt Unge Auto Tune Nej Tak. Vi står også for at bortauktionere knaldflot kunst til det gode formål omkring klokken 18. Se mere info på Facebook og læs historien nedenfor…


Last autumn, Alis joined fellow builders from all over the world to help build 7hills, Jordan the country’s first ever public skate park. This year, MEKTOUB joins forces with ALIS to throw the first-ever free urban/Hip Hop festival at that same skatepark.

All over the Middle East, artists are producing innovative and quality work but, due to political, social and economical obstacles, their work does not get the recognition it deserves.

The festival ‘The Word is Yours’ will be a platform for artists from Jordan, Palestine, Lebanon, Syria, Egypt, Tunisia, Morocco and UAE to come together to create local and regional sustainable urban scenes, where they can do it for themselves, for the people and for the whole city to rock to, skate to, move to.

With the production of this festival, skaters, dancers, street artists, rappers and beat makers from all over the Middle East can come together and do what they do best. This will be the first time ever, that Hip Hop culture and all its elements come together with Skateboarding culture in the Middle East.

The festival will offer free workshops for youth and for professional artists as well as host film screenings, skate competitions, artist’s talks and live performances.

Don’t deny yourself the pleasure and spread the wonder that is WNDRLND in Copenhagen to 7Hills in Amman.


Arranged by:
Mektoub
Alis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *