Hiphop-loppemarked: og vinderen er… mig!

Hvis I spørger mig, kunne hiphop-loppemarkedet i Kødbyen næppe have forløbet bedre. Vejret var herreblæret og fra 10-17 chillede folk i behørig stil for Mesteren & Lærlingen mens Sonny B & Phase 5 droppede tung vinyl-science på pladespillerne. Jeg var desværre kommet sent i gang med udvægelsen af, hvad der skulle med, så det hele blev lidt stresset. Samtidig havde jeg sat mig for at bage en kage og røre saftevand, så der var noget til den gode stemning.

Der kom godt gang i salget fra start, og det meste solgte som hot cakes – muligvis også fordi jeg uddelte gratis varm kage. Der var desuden rigtig fede vibes mellem de forskellige sælgere og købere og børn og pensionister og hvem der nu ellers holdt sig til. Særlig fedt var det at sælge hiphop-bøger til Jesper Wildmand, mit Homer Simpson-vækkeur til Den Fede og ikke mindst at købe en helt fantastisk Stop The Violence Movement-jakke for alle mine surt indtjente penge. Så alt i alt er dagens store vinder mig!

Jeg håber vi kan gøre det igen snart med endnu flere sælgere, så råb endelig højt, hvis I også har noget I skal have ryddet op i. Her er et par billeder fra dagen…

Wu-Tang Clan banankage. Det er sgu sværere at lege med glasur på en varm kage end man lige tror…

Her bliver den skåret ud i 36 stykker…

Kesi Slem Dreng co-signer sugar free grape Kool Aid…

Ulle og Voksen Simon var forbi i Ulles slæde…

Og vigtigst af alt. Jeg fik solgt nok til at kunne feje konkurrencen af bane og iklæde mig den her branding spanking old school Stop The Violence Jakke….

Lad os fælles fejre det, ved at høre denne guddommelige klassiker Stop The Violence Movement med “Self Destruction”…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *