Ørle-TV: PTA & Rapublik1 – Surströmming-smagning

Skærmbillede 2016-03-23 kl. 18.12.28

Det er jo så farligt moderne med madprogrammer, så nu har jeg sgu også lavet et! I PTA’s køkken har jeg inviteret ingen ringere end Echo Out’s Rapublik1 til smagsprøve på den ædle svenske spise Surströmming.

Som den mad og hiphop-kyndige vil vide er Surströmming både en forrådnet sild samt nacnet på Rapublik1 fornemme vinyludgivelse der udkom sidste år. Jeg købte pladen og var vild med kombinationen af hardcore beats og rim og opfindsomme emner og storytelling. Der er nu en remixversion med titlen “Surströmming – Dekonstrueret” på vej af udgivelsen. I den anledning er der den 26. marts “Beats i Boderne” i KB18 i Kødbyen. Mere om det event på Facebook!

Men det var surströmming vi kom fra. Jeg kan allerede nu afsløre, at det var en hård fødsel. Først var alene det at åbne dåsen en krig i sig selv, til trods for jeg har gået til spejder i 3 år. Derefter var det ikke uden problemer at få hele Rapublik1 til at smage på sagerne, og da jeg til sidst selv skulle klemme noget ned måtte jeg også en tur i busken.

Oplev her en stribe granvoksne hiphoppere få det temmelig stramt over menuen…

Tak til Echo Out for invitationen og glæd jer til at opleve dem til Beats i Boderne. Det bliver næppe det sidste program i PTA’s Køkken, men nok det sidste med surströmming.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *