PTA & Chief 1 brækker The Get Down ned i Morgen TV

getdowntv2

Jeg havde glædet mig til Baz Luhrmanns The Get Down tv-serie om hiphoppens fødsel ligesiden den blev annonceret for et par år siden. Da trailerne kom blev begejstringen ikke mindre, så det var en kæmpe fornøjelse at få lov til at smugkigge på den en uges tid før release.

Grunden til den landede i min inbox lidt før NetFlix var at Go Morgen Danmark havde bedt mig om at komme ind og sige et par ord om den. Det ville jeg naturligvis gerne, da der ikke er noget federe end at få lov til at sprede hiphoppens glade budskab samtidig med man kommer ind i Tivoli og får kajen fuld af sminke og gel i sit hår. Endnu bedre var det at hiphop-pioneren Chief 1 fra Rockers By Choice også var inviteret forbi.

Efter jeg var blevet briefet og havde lært værten Ida Wohlert at sige Grandmaster Flash med flotte amerikanske a’er, fik vi en hyggelig snak om lyksalighederne ved at spinne sig selv rundt på et stykke pap og male på en mur. Du kan se indslaget nedenfor, hvor jeg også har lagt traileren fra The Get Down. Vil du have en dybere kommentar til serien, har jeg anmeldt den på Gaffa.dk under overskriften “The Get Down er en farverig, æstetisk smuk, men stilforvirret tv-serie”.

Hvis du også har bingewatchet den, så skriv en kommentar og sig hvad du synes om den.


“The Get Down”, Go’ Morgen Danmark. Chief 1 og Peter Aagaard i studiet.


“The Get Down”, trailer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *