PTA’s Top 50 Danske rappere

Man skal jo altid gå på listefødder, når man laver lister. Nogle kunne jo blive stødt. Men omvendt er hiphop heller ikke en kultur, hvor man sætter sit lys under en skæppe. I’m still number rappede KRS-One allerede i 1988, og endda før det lavede Kool Moe Dee et karakterblad for alle de kendte rappere, hvorpå han blandt andet satte Beastie Boys bagerst i klassen. Moe Dee var i øvrigt også den første der lavede en bog med The 50 Greatest MC’s, med titlen There’s a god on the mic.

De seneste dage har amerikanske bloggere haft travlt med at rangere deres raphelte og herhjemme har Detgodtnok.dk, lavet det første udkast over hvad han mener er de 50 bedste danske rappere.

Det vil jeg naturligvis ikke stå tilbage for, så hermed en liste rangeret efter talent, holdbarhed, originalitet og noget så kedeligt som personlig smag. Nyd den, skyd den ned, kritiser den og lav ikke mindst din egen liste…!

3 tanker om “PTA’s Top 50 Danske rappere”

  1. Hej Peter
    Normalt ville jeg holde mig langt fra at kommentere på den slags. Men jeg er simpelthen intet mindre end chokeret over din liste. Smag og behag. Men 1/3 af din liste består af navne, som jeg knap nok synes er værdige til titlen rapper. Og så undrer det mig mindst lige så meget, at du helt har udeladt 3 navne som ville være i min top 5: Hans Philip, Kuku Agami og J-Spliff
    Kærlighed, Jonas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *